Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Tote bag ή αλλιώς τι κάνεις τα ρετάλια από τις κουρτίνες που έφτιαξες!

Γεια σας και χαρά σας και αέρα στα πανιά σας! Τί μου κάνετε; Πω πω πω πω πω!!!!!!!!!!!! Χρόνια και ζαμάνια! Πέρασε κιόλας ένας χρόνος... που λέει και το άσμα! Εντάξει σχεδόν ένας χρόνος, αλλά ok... Και πάλι εδώ, δε γλιτώσατε από μένα!
Το λοιπόν... Πήρα κάτι ωραιότατες κουρτίνες από το λατρεμένο μου ikea, οι οποίες ήθελαν κόντυμα. Και λέει η crafter (εγώ καλέ...): "Δε φτιάχνω και κάτι άλλο με το ύφασμα που περίσσεψε;". Γιατί τα έχουμε πει, μην τα ξαναλέμε, ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ! Και φυσικά έφτιαξα! Για αρχή μια ωραιότατη πάνινη τσαντούλα (tote bags τις λένε στα εξωτερικά), που πολύ μου άρεσε και πολύ με βολεύει! Γιατί ως συνήθως η τσάντα μας δε φτάνει, κι όλο κάτι ακόμη θέλουμε να κουβαλήσουμε! Να την λοιπόν, ρομαντικιά και γλυκούλα όπως μου αρέσει:


Κάναμε και τσαχπινιές με νταντέλα! Αμέ!






Το εσωτερικό της τσάντας. Κι άλλη νταντέλα!


Η αλήθεια είναι πως πρόσεξα αρκετά τις λεπτομέρειες, δε φαίνονται τα γαζιά εσωτερικά, κάλυψα και τις άκρες των χερουλιών με φάσα και είναι πάρα πολύ όμορφη!
Το επόμενο project είναι μερικά νεσεσέρια (που λέω εγώ). Γιατί λόγω του οργανωτικού ψυχαναγκασμού μου, αγαπώ το κάθε τι να έχει τη θέση του!

Σας φιλώ και σας αφήνω μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε! Να περνάτε όμορφα και να γελάτε πολύ πολύ!

2 σχόλια:

  1. Καλή επάνοδο στη μπλογκογειτονιά, Μελίτσα μου, με μια όμορφη ανάρτηση. Πανέμορφη τσάντα και πολύ προσεγμένη. Να τη χαρείς. Με το καλό να ετοιμάσεις και τα ...νεσεσέρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή