Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Ζωγραφίζω ξαπλώστρες για την παραλία!

Γεια σας φίλοι μου! Καλοκαιράκι επιτέλους και όχι, διακοπές ακόμη δεν αξιωθήκαμε να πάμε! Αλλά που θα πάει... Εσείς πήγατε; Θα πάτε; Ελπίζω να περάσετε πολύ όμορφα, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας!
 Λοιπόν: Έχουμε δυο ωραιότατες ξαπλώστρες για την παραλία, ποιοτικότατες αλλά δυστυχώς διαφημιστικές. Δε μας πολυαρέσει να χρησιμοποιούμε πράγματα διαφημιστικά, οπότε όποτε πέφτει στα χέρια μας κάτι που είναι φτιαγμένο με ποιοτικά υλικά, το κρατάμε και προσπαθώ να το αλλάξω κάπως, ώστε να μη φάινεται η διαφήμιση!
Δε θα σας δέιξω πως ήταν το πριν, αλλά θα σας δείξω πως έγιναν μετά. Ζωγράφισα λοιπόν πάνω στο λογότυπο της εταιρίας και επειδή  είναι δύο οι ξαπλώστρες, είπα να κάνω μια "κοριτσίστικη" και μια "αγορίστικη", μια για μένα και μια για το Γιάννη μου! Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι ακρυλικά χρώματα και ανεξίτηλος μαρκαδόρος, που ελπίζω να κρατήσουν και να μη χαλάσει το σχέδιο με τη χρήση μιας και ακόμη δεν τις έχω βγάλει στην "ενεργό δράση", βλέπε παραλία!
Το σχέδιο που επέλεξα παραπέμπει λίγο σε μαυροπίνακα!
Ανυπομονώ να τις χρησιμοποιήσουμε!!!!
Ορίστε και ανοιχτές:


3 σχόλια: