Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Καδράκι για κοριτσίστικο δωμάτιο!

Καλησπέρα σας! Τ'ι μου κάνετε; Καλέ φθινοπώριασε ξαφνικά; Όχι ότι με χαλάει δηλαδή, αλλά ξαφνικά έχει συννεφιάσει! 
Πώς είστε; Αχ, εμείς πολλές δουλειές! Αλλά είναι πράγματα που πρέπει να γίνουν. Για παράδειγμα αμελήσαμε το πλύσιμο των χαλιών και το κάνουμε τώρα! Τα τελειώνουμε να πω την αλήθεια σιγά σιγά.
Μετά έχουμε να βάψουμε μια μεταλλική ντουλάπα. Δε θυμάμαι αν σας το έχω πει, αλλά για να γλιτώσουμε χρήματα ξύνουμε και βάφουμε 2 μεταλλικές ντουλάπες που είχαμε
(Μα καλά 300 και 400 ευρώ μια μεταλλική ντουλάπα; Αν είναι δυνατόν!) Αλλά έχουν διαδικασία. Θέλουν ξύσιμο, πέρασμα με μια μπογιά ειδική που αποτρέπει τη σκουριά, βάψιμο 2 χέρια με μίνιο και μετά 2 χέρια το τελικό χρώμα! Τη μια την έχουμε τελειώσει! Η άλλη μένει να βαφτεί με μίνιο και να περαστεί με το τελικό χρώμα! Θα σας τις βγάλω φωτό να τις δείτε! 
Θέλω επίσης να περάσω σε ένα cd τις φωτογραφίες του θρησκευτικού μας γάμου που θα πάω στον φωτογράφο για να μου τις εκτυπώσει και να τις μοιράσω. Διάφορα τέτοια πολλά πραγματάκια. Δε σας τα γράφω όλα, γιατί θα μας πάρει η νύχτα. Τέλος πάντων, πολλή δουλειάαααα. Αλλά δεν πειράζει, είναι δημιουργική δουλειά!

Ήθελα να φτιάξω ένα καδράκι για ένα δωμάτιο δυο κοριτσιών. Το ένα το μικρούλι έχει γεννηθεί πρόσφατα, αλλά θα κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο όταν μεγαλώσουν! Οπότε έφτιαξα ένα καδράκι και για τις δυο τους! Δεν ξέρω τι χρώματα έχει το δωμάτιό τους, αλλά κινηθηκα σε κλασσικά κοριτσίστικα χρώματα.





 Πήρα ένα μικρό καμβαδάκι από το leroy merlin, το έβαψα ροζ απαλό και πάνω του ζωγράφισα τα ονόματα των κοριτσιών και ένα λουλουδάκι με νερομπογιές. Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα που δίνουν οι νερομπογιές. Νομίζω ότι βγαίνει λίγο νεραϊδένιο να το πω; Θα το πω!  Κόλλησα δαντέλα γύρω γύρω και πάνω στη δαντέλα ροζ χοντρό κορδόνι, που μου είχε περρισέψει από τη βάφτιση της Ανδρονικούλας μου (η βαφτιστήρα μας είναι αυτή). Καλέ δε σας έχω δείξει φωτογραφίες νομίζω... πω πω!!!! Θα το φροντίσω άμεσα! Καλά μιλάμε τώρα για υπόθεση 2 χρόνων, αλλά δεν πειράζει! Κάλλιο αργά παρά ποτέ δε λένε;
Τέλος πάντων για να μη σας ζαλίζω, κόλλησα λουλουδάκια στις τέσσερις γωνιές, έκανα τα περιγράμματα και τις λεπτομέρειες με μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο, έβαλα δαντέλες και κορδέλες για να το κρεμάσουν και αυτό είναι!
 Τα χρώματα χάνουν στις φωτογραφίες;. Το Μελινάκι το έχω ζωγραφίσει με μωβ και το Σαββινάκι με ροζ!

Ουσιαστικά ξόδεψα μόνο 2 ευρώ περίπου (μη σας πω και λιγότερο - δε θυμάμαι πόσο ακριβώς το αγόρασα) για το καμβαδάκι (δική μου λέξη αυτή).
Δεν είναι φοβερό να φτιάχνεις όμορφα πράγματα με ελάχιστα έξοδα; Όλα τα υπόλοιπα υλικά τα είχα, οπότε μια χαρά νομίζω ε;

Εύχομαι η ζωή των κοριτσιών να είναι πάντα χρωματιστή και λουλουδένια!

Σας χαιρετώ!

2 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥ!!!!
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!!!!
    ΤΟ ΚΑΔΡΑΚΙ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΩΑΡΑΙΟ!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
    ΑΑ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ εννοείται! Σε ευχαριστώ πολύ Ρένα! Τώρα ψάχνω ιδέα για ρολόι για την έκθεση!

      Διαγραφή