Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Βιβλίο εντυπώσεων για μεζεδοπωλείο!

Χαιρετίζω όλους τους ιντερνετόφιλους! Τί μου κάνετε, τί μου κάνετε; Διακοπές πήγατε; Εμείς στην εξωτική Αίγινα, στο εξοχικούλι μας! Δεν μπορώ να πω, ξεκουραστήκαμε! Το μαμ, κακά και νάνι το ξέρετε; Άντε ενδιάμεσα πηγαίναμε και για κανένα μπάνιο! Αλλά μια βδομάδα τί να σου κάνει; Τώρα πίσω στη βάση μας. Δε δουλεύουμε ακόμη βέβαια, αλλά μπήκαμε στην καθημερινότητα με τις δουλειές για το σπίτι! Πάντως να σας πω; Μου έλειψε και το σπιτάκι μας όσο ήμουν μακριά του! Όταν γυρίσαμε το μύριζα, το μύριζα και δεν το χόρταινα! Μια εβδομάδα έλειψες θα μου πείτε, ναι! Αλλά αφού το αγαπώ το σπιτάκι τί να κάνω; Από Δευτέρα στη δουλίτσα πάλι! Να' μαστε καλά και του χρόνου, να πάμε πάλι διακοπούλες!

Τί έφτιαξα τώρα να σας πω! Μου ζητήθηκε να φτιάξω ένα βιβλίο εντυπώσεων για ένα μεζεδοπωλείο στο Αιγάλεω, Τρεις Οκάδες λέγεται ! Δε θα σας πω πόσο τέλειο και νόστιμο είναι το φαγητό του, ούτε πόσο χαμηλές τιμές έχει, αλλά ούτε και πόσο ωραίο μαγαζί είναι! Θα μας πάρει ώρες! Απλά σας πω ότι το φαγητό είναι τόοοοοοοοσο ωραίο, που όσες φορές και να φάω δεν είναι αρκετές!Μπείτε στη σελιδούλα του μαγαζιού στο facebook να δείτε τα πιάτα και το χώρο! Τέλειος! Να πάτε, θα με θυμηθείτε!

Σκεφτόμουν, σκεφτόμουν, έσπαγα το κεφάλι μου, πως να το φτιάξω! Τίποτα δε μου ερχόταν. Όπως βέβαια ξέρετε όσοι φτιάχνετε πραγματάκια, δε σου έρχεται πάντα η έμπνευση όταν τη θες! Ε είπα, μη χολοσκάς! Θα σου έρθει η ιδέα! Και μου ήρθε η ιδέα, αλλά σε δόσεις! Τη μια μου ήρθε πως να το ντύσω, την άλλη τι να βάλω επάνω, την παράλλη τι να προσθέσω! Και το αποτέλεσμα βγήκε καλό νομίζω!



Επειδή το στυλ του μαγαζιού είναι σαν να βρίσκεσαι σε μπακάλικο, έπρεπε να κινηθώ σε ανάλογο στυλ για το βιβλίο! Για αρχή μου ήρθε να ντύσω το βιβλίο (αααα, ξέχασα να σας πω, το βιβλίο το πήρα από το πλαίσιο, το ζητάτε σαν βιβλίο εντυπώσεων. Έχει περίπου 10 ευρώ) με καρώ ύφασμα σε κόκκινο και άσπρο για να φαίνεται σαν τραπεζομάντηλο. Και στην πορεία μου ήρθαν και οι ιδέες να βάλω αποξηραμένες πιπεριές και φρέσκο κρεμμυδάκι. Οι πιπεριές είναι αληθινές. Τις έχω αποξηράνει και τις έχω στολίσει στην κουζίνα μου.Το κρεμμυδάκι είναι ψεύτικο. Το βρήκα σε ένα μαγαζί στην Αίγινα και μόλις το είδα μου ήρθε η ιδέα!

Να μερικές ακόμη φωτογραφίες:





   Οι πιπερίτσες είναι καυτερές καυτερές!!!!







Ελπίζω να σας αρέσει όσο και σε μένα! Και να γράψουν πολλοί πολλοί πελάτες του μαγαζιού στις σελίδες του!


Σας χαιρετώ γλυκά!

11 σχόλια:

  1. σ ευχαρστουμε για το υπεροχο βιβλιο..ηδη τα πρωτα σχολια απο το προσωπικο του μαγαζιου ηταν εντυπωσικα!!!τους αρεσε παρα πολυ κ επειδη θα γεμισουν οι σελιδες του συντομα βρες κ αναλογο concept για το επομενο βιβλιο!! thanks ταλεντακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαίρομαι που άρεσε! Μακάρι να φτιάξω πολλά πολλά πολλά ακόμη για το μαγαζί!

      Διαγραφή
  2. παρα πολυ ωραίο το βιβλίο!!!συγχαρητήρια!!!!να σε προτιμήσουμε και γι άλλα events?? :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ ναι, εννοείται! Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω που λένε; Ε αυτό! Ευχαριστώωωω!

      Διαγραφή
  3. Ωραία ιδέα, καλαίσθητο αποτέλεσμα!!!Καλώς σε βρήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία ιδέα, καλαίσθητο αποτέλεσμα!!!Καλώς σε βρήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή