Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Καλησπέρες!

Γεια σας και χαρά σας και αέρα στα πανιά σας, που λέω και στα παιδάκια μου στο σχολείο!
Πώς είστε;
Εγώ μια χαρά, όλα όμορφα! Δημιουργώ, δημιουργώ και κάνω πολλά και διάφορα, αλλά... μας χάλασε η φωτογραφική μας μηχανή! Οπότε δεν μπορώ δυστυχώς να σας δέιξω τίποτα από αυτά που έχω φτιάξει. Ούτε και να τραβήξω φωτογραφία όσο τα φτιάχνω. Οπότε όταν με το καλό πάρουμε άλλη, θα σας δείξω μόνο το τελικό αποτέλεσμα!
Κατά τα άλλα χαίρομαι απίστευτα που μπήκε η άνοιξη! Ξέρετε... τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλάκια πεταρίζουν κ.λ.π. κ.λ.π. και διάφορα τέτοια χαρούμενα ανοιξιάτικα! Σου ανοίγει η ψυχή βρε παιδί μου με αυτόν τον καιρό! Για να λέμε του στραβού το δίκιο εμένα πάντοτε ανοιχτή είναι η ψυχή μου, αλλά λέμε τώρα!
Πάντως να σας πω κάτι; Εδώ και πάαααρα πολύ καιρό, έκατσα και το φιλοσόφησα το πράγμα. Δεν υπάρχει λόγος να σκάμε για τίποτα, πρέπει πάντα να είμαστε θετικοί και χαρούμενοι και να ζούμε όλες τις στιγμές που μας έρχονται! Το εφαρμόζω και μου βγαίνει πάντα σε καλό! Και βλέπω ότι όλα κυλάνε μια χαρά! Εντάξει έρχονται και δυσκολίες, αλλά να σας πω τι κάνω;  Όταν μου τυχαίνει κάτι "μου βάζω χέρι" και μου λέω: Μαζέψου.... υπάρχουν και χειρότερα. Και προσπαθώ να το κοντρολάρω όσο περισσότερο μπορώ, γιατί όντως... αν δούμε τι γίνεται εκεί έξω, θα νοιώσουμε πραματικά πολύ τυχεροί με τον εαυτό μας. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό! Τα προβλήματά μας είναι μηδαμινά μπροστά σε άλλα, πολύ χειρότερα! 
Αυτά τα ολίγα, τα φιλοσοφικά και χαρούμενα!

Σας αφήνω για τώρα, σας χαιρετώ και μην ξεχνατε να χαμογελάτε και να χαίρεστε! Είναι μοναδικό και μαγικό! Τα παιδάκια μου στο σχολείο το ξέρουν πολύ καλά! Γι΄αυτό και περνάνε πάντα όμορφα!

2 σχόλια:

  1. Όντως δεν πρέπει να χαλιόμαστε για μικροπράγματα. Την υγειά μας να ΄χουμε και ολα τα αλλα γίνονται!!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή