Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Κάδρο με χρώματα αγιογραφίας!

 Πιο απλή κατασκευή δε θα μπορούσε να υπάρξει. Αλήθεια! Για αρχή να σας δείξω τι έφτιαξα!Θυμόσαστε το δέντρο με τα πήλινα φύλλα και τους καρπούς;  Αυτό εδώ!
Το έβαλα πάνω από την παπουτσοθήκη που έχουμε στο κλιμακοστάσιο, που παρεπιπτόντως μας την πήρε ο πεθερούλης μου και είναι τέλεια!

Ε λοιπόν ο άλλος τοίχος ήταν άδειος. Σκέφτηκα λοιπόν να βάλω κάτι σχετικό, που να ταιριάζει και να μην είναι και ο τοίχος άδειος.

 Τώρα είναι έτσι:


Βέβαια να πω την αλήθεια το ήθελα λίγο πιο ανοιχτόχρωμο,  έπρεπε να βάλω παραπάνω άσπρο χρώμα, αλλά μου είχε τελειώσει. Στην πρώτη φωτογραφία έβαλα πάνω στα χρώματα αγιογραφίας, λίγο άσπρο ακρυλικό μιας κι δεν είχα άλλο άσπρο χρώμα αγιογραφίας! Την ακριβώς επάνω φωτογραφία την τράβηξα πριν βάλω το άσπρο χρώμα. Όταν αγοράσω, θα προσθέσω λίγο παραπάνω άσπρο!

Τώρα πως το κάνουμε; Πανεύκολα! Πάνω στον καμβά μας απλώνουμε ατλακόλλα διαλυμένη με νερό. Στη συνέχεια βάζουμε τα χρώματα που μας αρέσουν (εγώ έβαλα αυτά τα χρώματα για να ταιριάζουν με το δεντράκι μου) και με ένα σφουγγαράκι "τραβάμε" το χρώμα και τα αναμιγνύουμε όπως μας αρέσει! Αυτό! Τόσο εύκολο!

Δεν είναι πιο ταιριαστό έτσι;

1 σχόλιο: