Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Βιβλίο ευχών!

Σήμερα το πρωί (πριν λίγο τελείωσα για την ακρίβεια), έκατσα να φτιάξω το βιβλίο ευχών για το γάμο μιας φίλης μου που παντρεύεται τον Ιούλιο! Δεν είχα κάνει κανένα προσχέδιο, παρά μόνο είχαμε συζητήσει με την Αφροδίτη (η νύφη ντε...) ότι θα της άρεσε ένα στεφάνι και να είναι σε πιο κλασσικό στυλ.
Έκατσα λοιπόν, κάτι μου ήρθε στο μυαλό, βρήκα και μια εικόνα στο ίντερνετ
Βέβαια στο τέλος βγήκε κάτι τελείωςδιαφορετικό από την εικόνα, μιας και δεν την έκανα πιστή αντιγραφή, απλά την κοίταγα και μετέφερα το γενικό σχέδιο στο βιβλίο ευχών.

Πήρα λοιπόν το βιβλίο ευχών (πήραμε ένα βιβλίο εντυπώσεων από το Πλαίσιο, περίπου 10 ευρώ αν θυμάμαι καλά - το ίδιο είχα πάρει κι εγώ για βιβλίο ευχών στη βαφτηστήρα μας), το έντυσα με καμβά (είχα βρει πολύυυυυ παλιά καμβά σε ρολό στα lidl και βέβαια είχα πάρει ένα. Να που μου χρειάστηκε τελικά!)

Αφού έντυσα το βιβλίο (ξέχασα να βγάλω φωτογραφία την ώρα που το έντυνα) σχεδίασα το στεφάνι, έκανα ό,τι μου ερχόταν κοινώς, έχοντας σας μπούσουλα που λένε την εικόνα από το ίντερνετ.


Ως γνωστό οι φωτογραφίες που ανεβάζω έχουν τα κακά τους χάλια (κάτι πρέπει να κάνω με αυτό!!!)

Ξεκίνησα να το ζωγραφίζω (οι τέμπερες μου είχαν τελειώσει κι έτσι χρησιμοποίησα νερομπογιές, αφού πρώτα τσέκαρα ότι "κάθονται" καλά επάνω στον καμβά και είναι σταθερά).
Και τελικά το βιβλίο ευχών βγήκε κάπως έτσι:Εντάξει, τέλειο δεν το λες, μιας και ζωγράφος δεν είμαι, αλλά καλούλι βγήκε έτσι;

Τώρα μου μένει να στεγνώσει τελείως (δεν αργούν και πολύ οι νερομπογιές) και να γράψω μέσα την ευχή μου.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το έφτιαξα με πολλή αγάπη για τα παιδιά και ελπίζω όλη η θετική και καλή ενέργεια που έβαλα φτιάχνοντάς το να περάσει και σε αυτούς!

Να ζήσετε παιδάκια μου λοιπόν, να έχετε μια μαγική ζωή και δύναμη να ξεπερνάτε μαζί αγκαλίτσα όλα τα εμπόδια που θα συναντήσετε μπροστά σας! 

Α! Και να σας χαιρόμαστε όσοι σας αγαπάμε!


5 σχόλια:

 1. Ξέρεις ήδη ότι τρελάθηκα μόλις το είδα!!!!Είναι απλά τέλειο και πέτυχες απόλυτα το στυλ του γάμου μας!!!!Από καρδιάς σε ευχαριστούμε για τον χρόνο και την όρεξη να μας το φτιάξεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να ζήσετε αγαπημένοι σαν τα ψηλά βουνά κοπελάρα μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι πανέμορφο!!! Μπράβο σου! Να ζήσει το ζευγάρι! Φιλάκια και καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πολύ όμορφη ηιδέα σου και πολύ γλυκό το ότι δεν εκτύπωσες την εικόνα ,αλλά τη ζωγράφισες!πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή