Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Χαιρετώ σας!!!

Γεια σας, γεια σας, γεια σας μπλογκογειτονίτσα μου! Σας χαιρετώ! Τί μου κάνετε; Εδώ είμαι, ζω, δεν πέθανα!

Αλήθεια πόσος καιρός πάει από την τελευταία ανάρτηση; Πω, πω... πολύ ε;
Ε λοιπόν μέσα σε αυτό το διάστημα έχω πάθει 2 φορές γαστρεντερίτιδα (τη μία εκ των οποίων τη ζω αυτές τις μέρες), ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο, μία βαριά ίωση με πυρετό, ένα πιάσιμο-ψύξη στον ώμο, μου ξανάνοιξαν τα ράμματα στο χέρι και πάει λέγοντας... Ε, να δω τι άλλο μου μένει!
 Αλλάααααα. Όχι. Δεν το βάζω κάτω! Ξανά προς τη δόξα τραβώ...

Επίσης έχω να δηλώσω ότι όλον αυτόν τον καιρό όλο με κάτι ασχολούμαι, όλο κάτι φωτογραφιούλες τραβάω, όλο κάτι φτιάχνω! Η επόμενη ανάρτηση μάλιστα θα είναι για το φωτιστικό της κουζίνας μας, που φτιάξαμε μαζί με τον αντρούλη μου. Ένα σας λέω,
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!! Πολύ ιδιαίτερο! Να' ναι καλά ο αντρούλης που βοήθησε με τις τεχνικές και ηλεκτρολογικές του γνώσεις. Εγώ έβαλα το διακοσμητικό στοιχείο ως άλλος Σπύρος Σούλης βεβαίως βεβαίως (χε χε χε). Μια λεπτομέρεια μας μένει μόνο, κι είναι έτοιμο!

Και το άλλο νέο για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη... Το Πάσχα πήγαμε στα Ιεροσόλυμα. Δεν υπάρχει αυτό το μέρος. Νοιώθεις τόσο δέος, πίστη, γαλήνη και ηρεμία. Απίστευτα συναισθήματα. Πολύ έντονα. Μακάρι να αξιώσει ο Θεός όποιον το επιθυμεί να πάει εκεί!

Αυτά τα νέα μου λοιπόν. Σας χαιρετώ... και καλώς σας ξαναβρήκα!

2 σχόλια: